Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Hoşcakal Erdek… 1993/3 tertipler görev için hazır

Hoşcakal Erdek… 1993/3 tertipler görev için hazır

Erdekte vatani görevini yapmak için hazırlanan gençler düzenlenen eğlencelerle moral depoluyor. Vatan vazifesini yerine getirmek için gidecekleri kışla yolculuğunu eğlenerek yapan asker adayları, ailelerinin gurur kaynağı oluyor.

Erdek`te vatani görevini yapmak için hazırlanan gençler düzenlenen eğlencelerle moral depoluyor. 
Vatan vazifesini yerine getirmek için gidecekleri kışla yolculuğunu eğlenerek yapan asker adayları, ailelerinin gurur kaynağı oluyor.
Göreve hazırız mesajı verdiler
İlçede 1993/3 tertip olarak vatani görevini yapmaya hazırlanan gençler düzenlenen cadde ve sokaklardaki programları ile kışla coşkusunu doyasıya yaşıyor.    
Anadolu`da yüz yıllardır var olan vatanın kutsallığı düsturuna gönülden bağlı olan gençlerin kışla heyecanının doruğa çıktığı gözleniyor.
Erdek`li Kaplan ailesinin bireylerinden Eray Kaplan, kışla heyecanını düğünleri aratmayan coşkuyla düzenledikleri eğlencelerle yaşadıklarını belirtiyor.
Ramazan Bayramından sonra kışla yolculuğuna çıkacaklarını kaydeden Eray Kaplan, bu anlamlı günde asker adayı arkadaşlarıyla birlikte, eş, dost ve akrabaları ile doyasıya eğlendiklerini ifade etti.
Vatani görevini yerine getirecek olmanın heyecanını doyasıya yaşamaya başladıklarını dile getiren Eray Kaplan, vatan vazifesinin her Türk gencinin görevi olduğunu belirterek; "Ben de aileme, vatanıma, özgürlüğümüzü temsil eden ay yıldızlı bayrağa layık olmak adına benden öncekiler gibi vatani görevimi yerine getirmeye gideceğim. Kışla yolculuğu öncesi yaşadığımız heyecanımızı, Erdek`te yüzyıllardır geleneksel hale gelen eğlence programı ile arkadaşlarım, eş, dost ve akrabalarımla paylaşmak istedik. Şimdiden tanıdık tanımadık tüm Erdeklilerden helallik istiyoruz. Allah vatanımıza zeval vermesin" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı